Slachter, Uitbeender, Kanter of productiemedewerker?

Wij bieden diverse vacatures In een dynamische onderneming. Als je hierbij een voor jou geschikte vacature ziet, solliciteer dan via onze afdeling personeelszaken (zie www.T.boer.nl).

De taken van de Slachter

  • Slacht dieren, maakt karkassen klaar voor het snijden, bijvoorbeeld door het schoonmaken of verwijderen van delen (organen, vel, veren, botten, etc.).
  • Inspecteert het vlees op fouten, kneuzingen, beschadigingen, overtollig vet, ed. en verwijdert dit.
  • Snijdt karkassen voor verdere verwerking.

Taken van de Uitbeender/Kanter:

  • Het (mesvaardig) opdelen van de karkassen,
  • Het uitbenen, indelen op spierdelen, het vliezen en het kanten 
  • Scheidt het vlees van de afvalproducten.

Functie-eisen:

Je bent mes vaardig en hebt de nodige vleeskennis en ervaring opgedaan in de vleessector.
Bij voorkeur in het bezit van een SVO- vakdiploma.

Arbeidsvoorwaarden:

Vakmanschap mag goed beloond worden. Wij bieden dan ook, in ruil voor je inzet als slachter, uitbener of kanter, een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan 24 vakantiedagen, 36 tot 40 urige werkweek, uitzicht op een vast dienstverband en een goede pensioenregeling.

Reactie

Indien u geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij u contact op te nemen 

met Arnold Schiettekatte – manager P&O. Telefoon: 0180-395395 of solliciteren via onze website 

www.t.boer.nl,  dan wel uw reactie te e-mailen naar j.a.schiettekatte@boer.com.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding