Voorlichting
15-03-2018

Onze keten in beeld: slachterijen

De VanDrie Group heeft zes slachterijen in haar keten. In Nederland zijn dit T. Boer & zn, Ekro en ESA. Tendriade en Sobeval zijn onze Franse slachterijen. In het Belgische Hasselt is VanDrie België actief.


Alle kalfsvleesproducten die we produceren worden naar klantspecificatie geleverd. Die kunnen betrekken hebben op gewicht, kleur of bepaalde snit van het vlees. Zo levert de VanDrie Group een concept op maat, elk uur van de dag, over de gehele wereld. Ook de verpakking gebeurt in de door de klant gewenste vorm: dozen, foliën en productinformatie worden op basis van afspraken geproduceerd. 
Richard Vonk, Operationeel Manager van ESA vertelt over zijn werk. "In onze slachterij hebben we één gezamenlijk doel: het produceren van smakelijke, veilige kalfsvleesproducten die afgestemd zijn op klantwensen. Dat vraagt het uiterste van ons team. We bedrijven elke dag topsport. We hebben binnen de slachterij genoeg uitdagingen. Hoe breng je alle delen van een kalf tot waarde? In Nederland hoef je op een menukaart geen pensen of broeipoten te zetten. In Azië en het Midden-Oosten zijn dit wel gewilde producten. We doen er alles aan om alle delen van het kalf op de markt af te zetten. Zo zorgen we voor waardemaximalisatie. Een andere uitdaging is het energie- en watergebruik in de productie. Komende jaren willen we hard inzetten op het beperken hiervan."


  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding