Voorlichting
17-11-2020

Primeur! VanDrie Group lanceert een 3D-snittenboek

VanDrie Group: de eerste vleesproducent ter wereld die een 3D-snittenboek met augumented reality (AR) lanceert


Kalfsvlees is veelzijdig, evenals de verschillende namen die voor vleesdelen worden gebruikt. Een ezeltje, stukkie pasgetrouwd, of burgermeesterstuk, allemaal slaan deze benamingen op het liesstuk. Tel daarbij op dat er in vele talen wordt gecommuniceerd en miscommunicatie ligt op de loer. Er wordt misschien hetzelfde bedoeld, maar anders omschreven. Soms wordt zelfs hetzelfde woord gebruikt voor een andere vleesdeel!

Korstiaan Mulderij (Directeur Stichting Promotie Kalfsvlees) ervaart dat het belangrijk is om klanten goed te ondersteunen: “Al langer biedt een snittenboek uitkomst. In dit boek staan verschillende snitten, voorzien van een afbeelding van het vleesdeel met daarbij een naam en code. Juist die code helpt misverstanden in het contact met onze klanten te voorkomen en maatwerk voor afnemers te leveren.” De VanDrie Group wilde echter een stap verder zetten. Korstiaan: “Onze ambitie is om onze marktpositie te versterken en de reputatie van onze heerlijke kalfsvleesproducten wereldwijd te verbeteren. Daarnaast vormt innovatie het hart van onze organisatie.”

Tel het eens op: ambitie + innovatie = noviteit. VanDrie Group’s noviteit dit keer?

“We lanceren als eerste vleesproducent ter wereld een 3D-snittenboek. Met augmented reality technology (AR) stellen we onze afnemers tevens in staat beter begrip te krijgen van alles wat wij produceren. Voorop lopen doen we graag. Zo blijven we toonaangevend voor onze klanten en creëren we maximale meerwaarde.”

In het 3D-snittenboek zijn verschillende vleesdelen vanaf verschillende zichtpunten te benaderen. Zo kunnen eventuele klantspecificaties aan de hand van de afbeeldingen eenvoudig duidelijk gemaakt worden. “Zo bieden we steeds meer inzicht en stelt het ons nog beter in staat te kunnen voldoen aan klantwensen. Dat vinden we belangrijk, juist in tijden dat het moeilijk is om in nauw contact te treden met onze internationale klanten”, aldus Korstiaan Mulderij.  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding