Voorlichting
09-05-2018

VanDrie Goup Dutch Veal Week in Saoedi Arabië

Van 7 tot en met 13 mei 2018 organiseert de VanDrie Group in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Riyadh een Dutch Veal Week. Saoedi Arabië is een belangrijke groeimarkt voor de VanDrie Group. Tijdens de Dutch Veal Week worden belangrijke Saoedische contacten en consumenten geïnformeerd over de kwaliteiten en mogelijkheden van kalfsvlees.


Op de openingsdag van de Dutch Veal Week zijn klanten van de VanDrie Group uitgenodigd. De ambassadeur, Joost Reintjes, is aanwezig om samen met de Nederlandse chefkok Edgar Buhrs de VanDrie Group Dutch Veal Week officieel te openen. 
Tijdens dit event wordt er in het steak restaurant van het Marriott Hotel iedere avond een kalfsvleesmenu geserveerd voor de gasten. De Dutch Veal Week beperkt zich niet alleen tot het steak house van het Marriott hotel. Edgar Buhrs is de hele week in Riyadh aanwezig om te koken bij klanten van de VanDrie Group. Daarnaast geeft Buhrs een masterclass aan chefs van het Marriott en andere hotelketens en kookt hij bij een evenement voor de ambassadeur en zijn gasten. 
´Samenwerking met de ambassade die geworteld is in Saoedi Arabië is voor ons bedrijf essentieel. De ambassademedewerkers kennen de markt en de cultuur ontzettend goed. Dit helpt ons om onze afzetmogelijkheden beter te benutten´, zegt Henny Swinkels (Director Corporate Affairs VanDrie Group). Swinkels vervolgt: ‘Kalfsvlees past perfect binnen de wensen van de Saoedische consument. Het vlees is mager, voedzaam en makkelijk te bereiden. Met de Dutch Veal Week kunnen we dit bewijzen.’


  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding